Velkommen til julekonserter!

Det Norske Jentekor holder i år fem offentlige julekonserter, to i Dronning Sonja KunstStall, en i Ris kirke og to i Oslo Domkirke.

Å synge julekonserter er kanskje det hyggeligste vi gjør i Det Norske Jentekor. Vi gleder oss til å synge sanger som gir publikum den gode, varme, rørende julestemningen som vi alle gjerne vil ha.

Det Norske Jentekor jobber i løpet av året med mye utfordrende musikk, både for sangerne i koret og for publikum. Vi ønsker vi å skape noe nytt, utfordre og selv bli utfordra! Men i jula ønsker vi oss tilbake til de sangene som gir oss julestemning. Og det er de sangene dere skal få høre i dag.

Under Det Norske Jentekors julekonserter får dere høre fantastisk klang fra de eldste korene våre Studiokoret og Hovedkoret, og vakker, rørende sang fra Aspirantkoret og Rekruttgruppa. Sangerne våre er fra 7 år til 25 år.

I 2018 synger Det Norske Jentekor fem julekonserter. Dette er

søndag 9.desember kl 17 og 19 i Dronning Sonja KunstStall

søndag 16.desember kl 18 i Ris kirke

torsdag 20.desember kl 17.30 og 19.30 i Oslo Domkirke

Til konsertene i Domkirka har vi invitert med oss vår tidligere sanger Elin Rosseland. Vi gleder oss til å lage musikk sammen med en fantastisk jazzsanger, med bakgrunn fra NRKs jentekor.

Billetter til alle våre konserter finner dere på https://www.ticketmaster.no/artist/det-norske-jentekor-billetter/917239