Julekonserter med Det Norske Jentekor og Tord Gustavsen

Velkommen til vakre, stemningsfulle julekonserter med Det Norske Jentekor og pianist Tord Gustavsen

Under våre julekonserter samles Det Norske Jentekor og pianist Tord Gustavsen om folkelige og kjære julesanger. I tett samspill føres publikum fra stille melankoli, via ekspressive improvisasjoner til funklende, ekstatiske øyeblikk.
Mye av musikken som presenteres, er kjente, norske julesanger arrangert for Det Norske Jentekor.
Tord Gustavsen og Det Norske Jentekor har de siste to årene samarbeidet om flere konsertproduksjoner, og slik funnet balansen mellom samspill, Tords improvisasjoner og kor a cappella. Resultatet kan høres både under våre julekonserter og på vårt nye album “Stille grender”, som gis ut på plateselskapet 2L til jul i år.

Tord Gustavsen er en norsk jazzpianist, med en særegen spillemåte som skaper kreativ og lyrisk musikk som utfordrer skillet mellom moderne og tilgjengelig jazz. Han har gitt ut åtte album under eget navn i tillegg til forskjellige sideprosjekter med profilerte vokalister som Kristin Asbjørnsen, Silje Nergaard, Siri Gjære, Solveig Slettahjell og Simin Tander. Gustavsen er oppvokst i Hurdal. Utdannelsen sin har han fra Jazzlinja i Trondheim og Universitetet i Oslo.

Årets julekonserter:
28.november kl 13.00 i Glemmen kirke i Fredrikstad – Studiokoret og Tord Gustavsen – AVLYST pga Covid 19


19.desember kl 16.00 og 18.00 på Sentralen i Oslo – alle fire kor og Tord Gustavsen. Konserten kl 18 streames – billetter kommer 1.desember


21.desember kl 17.30 og 19.30 i Oslo Domkirke – Hovedkoret, Studiokoret og Tord Gustavsen – billetter kommer 1.desember

Velkommen til stemningsfulle, vakre, rørende julekonserter!