Det Norske Jentekor arrangerer mandag 10.august til torsdag 13.august 2020 for tredje gang sitt sommerakademi. Dette i samarbeid med Ung i Kor.

Kurset arrangeres på Sentralen, midt i Oslo sentrum.

Det Norske Jentekor Sommerakademi består av blant annet korsang, sangtimer, dirigentkurs, hørelære, musikklære, improvisasjon og lytting.

Det Norske Jentekor sine kor Hovedkoret og Studiokoret vil delta på kurset, og det er åpent for søkere fra hele Norge. Det er et begrenset antall plasser for søkere. Kurset passer for gode, dedikerte sangere fra 12-20 år.

Eksterne deltakere tilbys å bo hjemme hos jenter i Det Norske Jentekor. Dersom dette ikke er ønskelig, ordner deltakeren overnatting selv.

Pris for tilreisende deltakere er 2200 kr

Inkludert i prisen er kursmateriale, mat, og eventuelt bosted, om de ønsker å bo privat hos jenter i Det Norske Jentekor.

Hvordan søker man?

For å søke opptak til Det Norske Jentekor Sommerakademi, sender man en mail til sommerakademi@detnorskejentekor.no med informasjon om navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer og musikalsk bakgrunn, samt en lydfil der man synger en selvvalgt sang og et obligatorisk stykke. Noter på dette sendes til søkerne.

Søknadsfrist er 1.april. Søkere får svar innen 15.april.