Oppdrag

Alle Det Norske Jentekors fire kor, brukes jevnlig på oppdrag for næringslivet, departementer, private selskap, julebord og bryllup, samt blir leid inn til samarbeid med andre musikere. Vi skreddersyr gjerne større og mindre konserter og opptredener til anledningen. Vi opplever at oppdragsgivere bruker oss år etter år, og det synes vi er hyggelig!

Julebord

Vi synger når gjestene kommer eller ved starten av middagen.
Andre ønsker å ta med julebordgjestene til et egnet lokale for en minikonsert med oss som et stemningsfullt og høgtidsfullt innslag før julebordet for alvor er igang.

Mer omfattende opptredener gjør vi også

Vi synger et par sanger når gjestene kommer, synger dem så til bords og synger så etter servering av drikke til forretten eller lignende. Repertoar kan variere, men et stemningsfullt og norsk repertoar gjør vi mest
Til et slikt oppdrag passer Hovedkoret eller Studiokoret best. Dette oppleves som helhetlig og fint!

Julelunsj eller juleavslutning på jobben

Jentene kommer som en overraskelse etter sjefens tale eller for å samle alle i starten av arrangementet. Kanskje kommer vi gående inn på Luciasangen? Til et slikt oppdrag kan Aspirantkoret eller de eldste to korene passe.

Bedriftsbesøk fra utlandet

Vi synger norsk repertoar i bunad, gjerne et sted som Akershus festning, Holmenkollen kapell, Folkemuseet eller lignende. Jenter presenterer hva vi synger; Grieg, folkemusikk, en sang fra gjestenes land?

Bryllup

Vi synger gjerne både inngangs- og utgangsmarsj, og noe stemningsfullt etter selve vielsen.
Vi har mye stemningsfullt repertoar som passer, men kan også øve inn nye ting dersom tida tillater det.

Konferanser

Vi synger gjerne som åpning på konferanser og åpner dermed deltakernes ører og øyne. Dette pleier være en god start på dagen for konferansedeltakere og arrangører. Vi kan selvfølgelig også synge til middag. Osloskolens fraværsregler gjør det mer krevende å synge midt på dagen på hverdager i skoleåret.

Større middager

Vi kommer syngende inn, stiller oss rundt rommet og omslutter publikum. Dette gir publikum en særlig nærhet til det vi gjør og vi får mye positiv respons på dette.

Antrekk

Det Norske Jentekors to eldste kor synger i flotte kjoler fra designeren byTiMo, eller i bunader.
De to yngste korene synger i kjoler fra Tulip og Tatamo. Vi synger ofte med levende lys, det skaper en utrolig fin stemning.

Repertoar

Det Norske Jentekor synger et variert oppdragsrepertoar. Vi har både klassisk repertoar og et stort utvalg av viser og folkemusikk som passer til de fleste anledninger. Det meste av julemusikken vår er av det stemningsfulle slaget. Studiokoret gjør også en del rytmisk musikk. Vi øver gjerne inn nye ting til de helt spesielle anledningene, men må da ha god tid til dette.