Alle Det Norske Jentekors fire kor, brukes jevnlig på oppdrag for næringslivet, departementer, private selskap, julebord og bryllup, samt blir leid inn til samarbeid med andre musikere. Vi skreddersyr gjerne større og mindre konserter og opptredener til anledningen. Vi opplever at flere oppdragsgivere bruker oss år etter år, og det synes vi er hyggelig!

Julebord:
Vi synger når gjestene kommer eller ved starten av middagen.
Andre ønsker å ta med julebordgjestene til et egnet lokale for en minikonsert med oss som et stemningsfullt og høgtidsfullt innslag før julebordet for alvor er igang.

Mer omfattende opptredener gjør vi også:
Vi synger et par sanger når gjestene kommer, synger dem så til bords og synger så etter servering av drikke til forretten eller lignende. Repertoar kan variere, men et stemningsfullt og norsk repertoar gjør vi mest
Til et slikt oppdrag passer Hovedkoret eller Studiokoret best. Dette oppleves som helhetlig og fint!

Julelunsj eller juleavslutning på jobben:
Jentene kommer som en overraskelse etter sjefens tale eller for å samle alle i starten av arrangementet. Kanskje kommer vi gående inn på Luciasangen? Til et slikt oppdrag kan Aspirantkoret eller de eldste to korene passe.

Bedriftsbesøk fra utlandet:
Vi synger norsk repertoar i bunad, gjerne et sted som Akershus festning, Holmenkollen kapell, Folkemuseet eller lignende. Jenter presenterer hva vi synger; Grieg, folkemusikk, en sang fra gjestenes land?

Bryllup:
Vi synger gjerne både inngangs- og utgangsmarsj, og noe stemningsfullt etter selve vielsen.
Vi har mye stemningsfullt repertoar som passer, men kan også øve inn nye ting dersom tida tillater det.

Konferanser:
Vi synger gjerne som åpning på konferanser og åpner dermed deltakernes øre og øyne. Dette pleier være en god start på dagen for konferansedeltakere og arrangører. Vi kan selvfølgelig også synge til lunsj eller til middag.

Større middager:
Vi kommer syngende inn, stiller oss blanda i rommet og omslutter publikum. Dette gir publikum en særlig nærhet til det vi gjør og vi får mye positiv respons på dette.

Antrekk:
Det Norske Jentekors to eldste kor synger i flotte svarte kjoler fra designeren Maggie Wonka , eller vi synger i bunader.
De to yngste korene synger i kjoler eller i bunad. Vi synger ofte med levende lys, det skaper en utrolig fin stemning.

Repertoar:
Det Norske Jentekor synger et variert repertoar. Vi har både klassisk repertoar og et stort utvalg av viser og folkemusikk som passer til de fleste anledninger. Det meste av julemusikken vår er av det stemningsfulle slaget. Studiokoret gjør også en del rytmisk musikk. Vi øver gjerne inn nye ting til de helt spesielle anledningene, men må da ha god tid til dette.