Viktig endring: 

På grunn av koronasituasjonen blir Sommerakademiet 2020 dessverre ikke åpent for eksterne søkere. Vi er veldig lei oss for dette! Vi gleder oss til å se dere på Sommerakademiet i 2021!

 

Det Norske Jentekor arrangerer mandag 10.august til torsdag 13.august 2020 for tredje gang sitt sommerakademi. Dette i samarbeid med Ung i Kor.

Kurset arrangeres på Sentralen, midt i Oslo sentrum.

Det Norske Jentekor Sommerakademi består av blant annet korsang, sangtimer, dirigentkurs, hørelære, musikklære, improvisasjon og lytting.

Det Norske Jentekor sine kor Hovedkoret og Studiokoret vil delta på kurset, og det er åpent for søkere fra hele Norge. Det er et begrenset antall plasser for søkere. Kurset passer for gode, dedikerte sangere fra 12-20 år.

 

Nytt av året, er at vi arrangerer to kurs:

Sommerakademi INTRO, et kurs for jenter fra 2008 til 2005.

Sommerakademi VIDERE, et kurs for jenter fra 2004 til 2000.

INTRO og VIDERE vil være to selvstendige kurs, men med noen møtepunkter i løpet av uka, som avslutningskonsert og én av korøktene hver dag. Innholdet under de to kursene vil være forholdsvis likt, men vil legges opp ulikt pga deltakernes alder og forhåndskunnskaper.

 

Eksterne deltakere tilbys å bo hjemme hos jenter i Det Norske Jentekor. Dersom dette ikke er ønskelig, ordner deltakeren overnatting selv.

Pris for tilreisende deltakere er 2200 kr

Inkludert i prisen er kursmateriale, mat, og eventuelt bosted, om de ønsker å bo privat hos jenter i Det Norske Jentekor.

Hvordan søker man?

For å søke opptak til Det Norske Jentekor Sommerakademi, sender man en mail til sommerakademi@detnorskejentekor.no med informasjon om navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer og musikalsk bakgrunn, samt en lydfil der man synger en selvvalgt sang og et obligatorisk stykke. Noter på dette sendes til søkerne.

 

På grunn av Koronautbruddet, ser vi oss nødt til å utsette søknadsfristen til Sommerakademiet til 15.mai.